![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu..inca nu am o soacra,adica nu am din punct de vedere legal..
dar cateodata mama prietenului meu se intrece cu gluma >:( si ma cam enervez. De exemplu ii place sa se joace cu nervii mei. O data l-a sunat pe el,cand era cu mine in oras,si se dadea drept o fata,o admiratoare,pana cand am inceput amandoi sa tipam la ea si s-a potolit :o Si ea nu mai putea de ras.. :o |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
elle n-o cunosc nici eu pe soacra-mea (parca diotima zicea ca n-are) ..... povestea e lunga si mai ciudata, dar socru-miu face cat 2 soacre acre la un loc. Oricum eu l-am pus la respect si daca uita unde-i e locul am sa-i reamintesc fix cand ii e lumea mai draga ....
Sunt perfect de-acord cu tine nic eu n-am decat un mama si-un tata, nici celei mai extraordinare persoane n-as putea sa-i spun mama pt ca pe a mea nu o egaleaza nimeni. Faza e ca eu lui socru-miu nici "nea cutare" nu-mi venea sa-i zic asa de tare ma enerva >:( .... daca vroiam sa-i spun ceva ma adresam ceva gen 'auziti?' :o .... nasol si pacat cand e asa dar n-ai ce-i face .... am doi parinti de milioane si 7 anii de-acasa ii am cu varf si indesat n-am nevoie sa ma "educe" persoane devenite rude dintr-o intamplare ... eu mereu am zis m-am casatorit NUMAI cu sotul meu nu cu toata familia .... mmrrrrr :evil: ce m-am enervat la multi ani, hai sa ciocnim un pahar de .... chardonnay :hainoroc: :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 12:11 AM |
|