![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
The Chieftains - "Ev chistr' Ta Laou"
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Στίχοι: Γιάννης Καλπούζος Μουσική: Θοδωρής Λαχανάς Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Σαββιδάκης Στης καρδιάς στους διαδρόμους στης ανατολής τους δρόμους μ' έμαθες να περπατώ Και ζωγράφισα τη νύχτα στο κορμί σου και την ήπια πιο πολύ να ζαλιστώ Δέκα μάγισσες τα δάχτυλά σου δυο φωτιές τα χείλη τα γλυκά σου ακροβάτες του ονείρου ποταμόπλοια του Νείλου Του κορμιού σου την πιρόγα μες στου έρωτα τη φλόγα μ' έμαθες να οδηγώ Το φιλί να μη σωπαίνει κόμπους στο καημό να δένει όνειρα να κυνηγώ |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Στίχοι: Γιάννης Καλπούζος Versuri :Iannis Kapuzos Μουσική: Θοδωρής Λαχανάς : Muzica" Thodoris Laxans Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Σαββιδάκης :Prima interpretare: Iannis Savvidakis Στης καρδιάς στους διαδρόμους / In intersectiile inimii στης ανατολής τους δρόμους / Pe drumurile spre Rasarit μ' έμαθες να περπατώ / M-ai invatat sa ma plimb Και ζωγράφισα τη νύχτα / Si-am desenat noapte στο κορμί σου και την ήπια /Pe trupul tau; si am baut-o πιο πολύ να ζαλιστώ / Tot mai mult, sa ma imbat Δέκα μάγισσες τα δάχτυλά σου / Zece vrajitoare degetele tale δυο φωτιές τα χείλη τα γλυκά σου / Doua focuri buzele tale dulci ακροβάτες του ονείρου / Acrobati ai visului ποταμόπλοια του Νείλου / Corabii ale Nilului Του κορμιού σου την πιρόγα / Piroga trupului tau μες στου έρωτα τη φλόγα / In a iubirii flacara μ' έμαθες να οδηγώ / M-ai invatat sa o minuiesc Το φιλί να μη σωπαίνει / Sarutul sa nu taca κόμπους στο καημό να δένει / Νοduri in dor sa lege όνειρα να κυνηγώ / Vise sa vinez Πόσο μου λείπεις + Cit imi e de dor de tine Έχω τόσα βράδια να σε δω / De-atitea seri nu te-am vazut και περιμένω / Si astept μέσα μου ένα άλογο τυφλό / In mine, un armasar orb αγριεμένο / salbaticit μη καπνίζεις τόσο, σ' αγαπώ / nu mai fuma atit και να προσέχεις / si sa ia grija μη σε πάρει σύννεφο λευκό / sa te fure un nor alb και να μη τρέχεις. / si sa nu mai alergi Πόσο μου λείπεις πόσο μου λείπεις....... Cit imi lipsesti, Cit imi lipsesti, Ένα τηλεφώνημα προχτές / un telefon alaltaieri μη μου αλλάζεις / / nu mi te schimba πάγωσε στα χείλια ο καφές / mi-a inghetat cafeaua pe buze μη με ξεχάσεις / sa nu ma uiti μια φωτογραφία δυο διπλά / alaturi de mine o fotografie cu tine και στην υγειά σου / Si beau in sanatatea ta δυο τσιγάρα όπως μια φορά / doua tigari, ca pe vremuri κι όλα δικά σου. / si tot ce am e pentru tine Πέρασαν δυο μήνες σε ζητώ / au trecut doua luni si te vreau και με πονάω / si imi pasa de tine κόλλησαν οι δείχτες στο κενό / s-au blocat retelele in neant και πού να πάω / siunde sa ma duc ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 05:24 AM |
|