![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
De multe ori e bine ca pe langa medicatia alopata ce o primim de la doctor sa mai stim si cate un "leac babesc".
Spre exemplu eu sunt acum moarta de racita, antibiotice nu pot sa iau decat in cazuri extreme si prin urmare ma intereseaza ceva leacuri "naturiste". Pana una alta bag la ceaiuri cu miere si lamaie si astept sa imi dati vreo idee, pentru ca musai trebuie sa imi treaca in cel mai scurt timp posibil. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
scriu aici desi nu-i vreo afectiune
pt ciupituri de insecte: tantari, paianjeni etc frecati locul respectiv cu frunze de 5 soiuri. Ideal ar fi sa nu jumuliti florile din casa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) insa orice fel de frunza este ok. Noi avem niste tantari altoiti si aseara aveam o ciupitura de toata frumusetea pe picior si mereu uit figura asta (noroc cu mama sa-mi aminteasca), m-am frecat pe locul respectiv unde aveam o umflatura maricica si mi-a trecut imediat mancarimea iar azi nu se vede nimic. E grozava taina asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 23-September 08 From: Bucuresti Member No.: 4,789 ![]() |
Apropo de retetele naturiste..
eu bea dimineata si dupa masa o cana de ceai verde si 1 sau 2 cani de ceai de SALVIE . Se zice ca cine bea ceai de salvie nu se imbolnaveste niciodata. Eu am inclus salvia printre ceaiurile mele de cateva luni. Si sincer..nu am racit deloc. Dar acum nu stiu daca e sigur de la salvie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Seara beau ceai rosu si laptic Stie cineva...excesul de ceai (adica maxim 5 cani pe zi) poate face rau??? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 01:24 AM |
|