![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut fetelor!
E vorba de parintii mei care lociuesc la bloc. Vecinii de deasupra tot isis aranjeaza locuita de 1 an. Fac f mare galagie fara sa respexcte nici o ora de somn etc. Cind mama a vrut sa vb cu ei , vecinul s-a ratoit si a devenit f vulagar, deci nu sunt oamnei cu acre poti sa te intelegi. Nu exista o cale cumva ca sa-i mai opresti pe acesti indivizi???? In afara sa te ieie de git cu ei la judecata....? Sau por si simplu tre sa ramde sitautia (dureaza deja de 1 an...). I-au si inundat etc... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ma simt cu musca pe caciula :fluierat:
o data la 2-3 zile dau si eu muzica la maxim cam vreo 15 minute (ATAT! am cateva melodii preferate, se termina alea si gata). deci nu in fiecare zi, nu la ora 18, ci pana in aceasta ora. si a venit vecinu' de jos .. ca sa dau incet, ce e discoteca sau ce? ca nu ii poate dormi femeia ??? ce e de facut? ma gandesc ca vine si ziua mea si am de gand sa fac 'kermeza'.. pls help? :-* faza e ca de ceva vreme s-au apucat unii sa dea gauri, sa zugraveasca, sa nu stiu ce, si eu nu am facut scandal. si se auzea naspa si era si la ore.. nepotrivite zic eu: 7 dimineata, 9 seara.. :- |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th August 2025 - 10:23 AM |
|