![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chec paradis
Eu fac dupa reteta asta si muffini, ies muffini paradis. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Turtitele lui Cleo le-am facut da' mi-a iesit un fel de blat. Ouale erau mici, anw o sa le mai incerc ca sunt bune de tot la gust.
Happy te astept cu retetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ca mai am jumate de borcan de unt d-ala care altfel nici nu-mi vine sa ma uit la el, decat daca il bag in vre-o prajii. This post has been edited by Master of Norules: Jan 15 2009, 07:34 PM |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Biscuiti cu unt de arahide - Peanut Butter Cookies 150g faina simpla 75g faina self-raising 100g fulgi de ovaz 125g unt 110g zahar 3 linguri miere 2 linguri unt de arahide Pentru galzura: 120g zahar pudra 25g unt moale 1 lingura apa calda arahide prajite si nesarate, tocate marunt Untul, zaharul, mierea si untul de arahide se pun intr-un vas si se topesc la temperatura scazuta. Se adauga peste amestecul de faina/fulgi intr-un castron si se combina cu o lingura de metal. Se fac bilute din aluatul obtinut si se aseaza pe tavi, cu spatiu intre ele. Se aplatizeaza putin cu o furculita si se coc la foc mediu (180 grade) timp de 10 minute, sau pana cand s-au rumenit. Dupa ce s-au racit, se pune pe deasupra glazura, care se face amestecand ingredientele de mai sus. Pe deasupra se presara arahidele maruntite. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 07:52 PM |
|