![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Fetelor, cred ca este un subiect bun. Am mai frunzarit pe aici si nu am gasit asa ceva.
Va propun sa scrieti fiecare cosmeticianele la care mergeti si care merita. Va rog eu.. nu stiu unde sa ma duc! :-* anticipat :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE titusu.. si doare? mi-e fricaaaa :) Care sunt optiunile? cu ceara calda/rece/unica folosinta.. ce recomandati? bai, acum pe bune...normal ca doare...dar nu mai tare decat alte kestii.... hmm...ce recomandam?pai, io as recomanda, daca esti novice, ceara traditionala pentru ca este emolienta, iar pentru zona inghinala si axila ceara de unica folosinta cu anestezic (e o ceara "elastica"). apoi, dupa cateva epilari pe care consideri tu ca le suporti bine, poti trece la ceara de unica folosinta, pentru piele sensibila...ceara de unica folosinta e putin mai dureroasa... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:38 AM |
|