![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut fetelor!
E vorba de parintii mei care lociuesc la bloc. Vecinii de deasupra tot isis aranjeaza locuita de 1 an. Fac f mare galagie fara sa respexcte nici o ora de somn etc. Cind mama a vrut sa vb cu ei , vecinul s-a ratoit si a devenit f vulagar, deci nu sunt oamnei cu acre poti sa te intelegi. Nu exista o cale cumva ca sa-i mai opresti pe acesti indivizi???? In afara sa te ieie de git cu ei la judecata....? Sau por si simplu tre sa ramde sitautia (dureaza deja de 1 an...). I-au si inundat etc... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Sa va zic o mica povestioara despre niste vecini de-ai mei pe cand stateam in drumul taberei pe anul 3 :P
Mos si baba, fara aluzii :fluierat: Aveam in comun cu ei peretele cu baia si bucataria, eh..daca la bucatarie nu era nici o problema la baie cu totul alta poveste :o Daca dadeam drumul la apa la chiuveta, bateau in perete +injuraturi, daca trageam apa la WC la fel, daca faceam dus, nu mai vreau sa spun ce mi-au auzit urecgile :o Baba era convinsa ca avem atelier auto ??? si ca spalam piese in baie ??? (call her crazy ??? ) si cain tot acest proces ii furam ei apa Ne-a adus si politia odata, am dat declaratii, ca nu avem piese de masini pe care le spalam in cada/chiuveta/WC, toate in acompaniamentul doamnei care tocmai sustinea un monolog de injuraturi adresat noua si politiei romane Intr-un final nefericit s-a oprit cand i-a murit sotul, care eu cred si acum ferm ca dormea in cada, deoarece si daca tragea cineva apa de mai sus, la orice ora din noapte batea fooooarte tare in perete. Daca am fost prea offtopic ma scuzati :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 12:19 AM |
|