![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Fetelor, cred ca este un subiect bun. Am mai frunzarit pe aici si nu am gasit asa ceva.
Va propun sa scrieti fiecare cosmeticianele la care mergeti si care merita. Va rog eu.. nu stiu unde sa ma duc! :-* anticipat :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
si eu te pup, titz0ule, dar nu te supara daca te contrazic un pic: "femeia te termina in 20 min, are mana usoara, de abia o simti"...
fac pariu cu tine ca pe mine in mai putin de o ora nu are cum sa ma termine, pentru ca am un par extrem de des, firul gros, iar oricat de usoara i-ar fi mana, daca firul e gros, te doare destul de tare....si ma epilez de vreo 13 ani... apoi, un epilat lung +inghinal+burta+fese+axila+anal+maini, eu zic ca in o ora juma-2 ore se efectueaza operatiunea, daca vrei un epilat de calitate, cu tot cu retus, caci mie nu-mi place sa-mi ramana fire rebele....doar d'aia merg, sa am pielea fina, fara pic de par....si daca dau un ban, e dreptul meu sa fiu exigenta. deci, un epilat dureaza in functie de cate zone sunt de epilat, de desimea parului, de grosimea firului si, bineinteles, de experienta si dexteritatea cosmeticienei. ATENTIE: inghinal doare extrem de tare, daca inainte de primul epilat te-ai ras cu lama, dar nu am auzit pe nimeni sa fi murit din asta (io inca traiesc si, la cat de maimutza m-am nascut, numa' io stiu prin ce kinuri trec, noroc cu cosmeticiana - ma tine de vorba si trece repede toata tarasenia). eu m-am epilat si in sarcina, pana in momentul nasterii (cu 2 zile inainte de nastere m-am epilat brazilian), dar nu este indicat (eu nu am stiu pe atunci, aveam sa aflu mai tarzior, dupa travaliu):epilatul dupa luna a 5 a de sarcina poate provoca contractii la unele persoane (ca mine)... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:29 AM |
|