![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Fetelor, cred ca este un subiect bun. Am mai frunzarit pe aici si nu am gasit asa ceva.
Va propun sa scrieti fiecare cosmeticianele la care mergeti si care merita. Va rog eu.. nu stiu unde sa ma duc! :-* anticipat :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
aaaaaa....pai, asta alta manare de peste....pe mine inghinal ma face mai repejor de 20 de minute pentru ca imi pune p fiecare parte cate 2 fasii de 2 ori, si gata,a dica executa repede operatiunea pentru ca doare tare.....bine ca ne-am lamurit....si da, fireste, depinde de la persoana la persoana...eu sunt mai rezistenta la durere, dar sunt persoane extrm de sensibile la durerea fizica, si in acest caz cosmeticiana trbuie sa se poarte super delicat, lucru care necesita timp:da-i aerul conditionat mai tare pe clineta sua numai pe o portiune anume (aer condi mic), da-i repede cu dezinfectant ca se bashikeaza instant (eu, de ex)...
dar, in mare, epilatul cu ceara mi se pare genial...dureros, dar de durata. uite ca de faza cu gelul de dus nu tiam, dar nici nu mai folosesc de cand am ramas insarcinata, pentru ca gelul de dus usuca excesiv pielea, iar eu am pielea foarte uscata.... :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:26 AM |
|