IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Probleme cu alunite
blu_dea
post Sep 20 2007, 02:11 AM
Post #1

Musafir

Fetelor,sunt foarte speriata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
am foarte multe alunite pe corp iar astazi,jucandu-ma cu un catel,acesta a sarit cum obisnuieste, la mine in brate si cu gheruta m-a zgariat peste o alunita,care era o idee mai proeminenta. mi-a curs sange din ea si acum sunt foarte speriata.
ce fac???
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
afobia
post Jan 20 2009, 06:14 PM
Post #2

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

Buna seara , fetelor.Am nevoie de ajutorul vostru.Sunt speriata.Foarte speriata.

De cateva luni mi-au tot aparut alunite , foarte multe alunite , nu mai pot de frica , am tot citit de-am rupt netul si tot nu am inteles multe lucruri , sunt stresata , mi-am facut programare la leventer , abia in martie ma primeste.

Mi-e frica sa nu am cancer si sa mor ... nu inteleg de ce mi-au aparut atatea alunite.
Am intrebat pe cineva si mi-a zis ca sunt tumori ce mi-a aparut mie si ca sa iau antioxidanti.
Mi-e frica.Mi-e foarte frica.Mi-a zis ca am sistemul imunitar la pamant.
Nici nu stiu de la ce au aparut , de la alimentatie , de la ce ?! sa tin o cura de detoxificare mi-a zis sa nu fac asta ca iarasi imi slabesc organismul , dar in acelasi timp cum sa mi curat organismul si sa fiu ok cu imunitatea
Mi-e rau nu mai pot.Am asa o frica in mine.Sunt plina de alunite.Nu mai sunt in stare de nimic.

Si la leventer cand ma voi duce daca imi zice ca trebuiesc scoase ? mi-e frica sa fie scoase ... biopsia aia dauneaza ? doamne nici nu stiu nu mai pot de frica ajutati-ma cu un sfat , ceva ca mor aici de suparare , nu mai pot , am si plans , sunt terminata de frica.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
blu_dea   Probleme cu alunite   Sep 20 2007, 02:11 AM
angeldust   Si eu am patit asta. De 2 ori chiar. Eu nu am apuc...   Sep 20 2007, 06:39 AM
EmptyG   Hey,nu fii speriata...si eu acu` 2 luni am pat...   Sep 20 2007, 12:36 PM
marioana   Mamei mele i-a aparut o alunita cam acum o luna, ...   Jun 23 2008, 08:26 PM
Maàt   Numai medicul iti poate spune acest lucru in urma ...   Jun 23 2008, 08:31 PM
marioana  

Reply to this topicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 11:23 PM