IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Probleme cu alunite
blu_dea
post Sep 20 2007, 02:11 AM
Post #1

Musafir

Fetelor,sunt foarte speriata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
am foarte multe alunite pe corp iar astazi,jucandu-ma cu un catel,acesta a sarit cum obisnuieste, la mine in brate si cu gheruta m-a zgariat peste o alunita,care era o idee mai proeminenta. mi-a curs sange din ea si acum sunt foarte speriata.
ce fac???
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
claudia_electra
post Jan 20 2009, 06:52 PM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

si eu am o gramada de alunite si imi apar mai mereu altele, pana la batranete cred ca o sa fiu ca un dalmatian (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . am fost la un dermatolog si s-a holbat la ele si a zis ca nu au nimic, asa sunt unii oameni. chiar nu ai de ce sa fii panicata, dar mergi pt linistea ta la un alt dermatolog pana in martie.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
blu_dea   Probleme cu alunite   Sep 20 2007, 02:11 AM
angeldust   Si eu am patit asta. De 2 ori chiar. Eu nu am apuc...   Sep 20 2007, 06:39 AM
EmptyG   Hey,nu fii speriata...si eu acu` 2 luni am pat...   Sep 20 2007, 12:36 PM
marioana   Mamei mele i-a aparut o alunita cam acum o luna, ...   Jun 23 2008, 08:26 PM
Maàt   Numai medicul iti poate spune acest lucru in urma ...   Jun 23 2008, 08:31 PM
marioana  

Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 10:47 PM