![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,sunt foarte speriata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
am foarte multe alunite pe corp iar astazi,jucandu-ma cu un catel,acesta a sarit cum obisnuieste, la mine in brate si cu gheruta m-a zgariat peste o alunita,care era o idee mai proeminenta. mi-a curs sange din ea si acum sunt foarte speriata. ce fac??? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Doamne , fetelor , va multumesc pentru raspunsuri.
Stiu ca sunt ipohondra , sunt constienta , mi-a si zis-o o cunostinta care este psiholog. claudia electra , la alt doctor nu cred ca ma duc in afara de leventer , nush pe altcineva in dermatologie care sa aibe un renume .. adica in afara de leventer care e ridicata in slavi ... nush claudia electra , m-ai mai linistit scumpic , spune-mi te rog mai multe , cum ti-ai scos 3 alunite ?!?! erau din acelea maronii si scoase in afara ?? si ti le-ai scos cu laserul ?? inghiti ceva pentru sistemul imunitar ? la ce doctor ai fost ? cleo , nu merg niciodata la salon , dar acum doi ani cand am fost la mare imi aduc aminte ca am dormit pe plaja cateva ore. aoleu rozy , albit pe margini , deci cat m-au calmat fetele de bine , acum ca citesc asta iarasi ma sperii. doamne , mereu pot conta pe elady.ro , in cele mai de criza situatii ati fost langa mine , va multumesc din tot sufletul pentru fiecare raspuns primit , de fiecare data cand o sa mai apuce vreo criza , o sa recitesc posturile si sigur o sa ma calmez pentru ca acum ma simt mult mai bine datorita voua.va pup edit : mai este nedelcu , dar de el am auzit la acnee , nu la alunite |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 11:02 PM |
|