![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Ei fetelor, aveti obiceiul sa va rugati? daca da, mereu sau numai cand simtiti nevoie ori cand aveti nevoie? Copiii vi-i invatati sa se roage? :) Si daca da, cum si ce rugaciuni?
Eu, am mai zis pe alt topic, sunt mandra tutore a 2 copii si , cea mare se roaga singurica seara Tatal Nostru, iar cel mic, aoleuuu :-X, ma ameteste de tot, dar ii place sa recite Inger, Ingerasul meu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma rog, aproape in fiecare seara.
Ma rog sa ne dea Bunul Dumnezeu intelepciune si sanatate. Pentru ca restul... se rezolva daca sintem intelepti si sanatosi. Si, ca o curiozitate. cind intru in anumite biserici si in fata unor anumite icoane, imi vine sa pling. Un prieten de suflet mi-a spus ca daca iti vine sa plingi cind intri in biserica, e semn ca te mingiie Dumnezeu si ca trebuie sa mergi mai des la biserica... Din pacate, la acest capitol sint repetenta. Rugaciunea ma linisteste si imi da putere. Intotdeauna. In cele mai grele momente din viata mea, Dumnezeu mi-a fost alaturi... niciodata nu m-a lasat. Si de fiecare data m-a pazit. Nu stiu ce am facut sa merit asta, insa stiu ca atunci cind totul pare pierdut, Dumnezeu imi intinde o mina si ma scoate din necazuri. Iar in perioadele in care ma simteam in pericol intr-un fel sau altul, repetam "Tatal Nostru" in gind pina treceau momentele grele. Ma rog la culcare si dimineata, cind ma scol, dau drumul la cafetiera, aprind sau umplu candela (dupa cum e nevoie) si ma rog iar... Nu mult, doar "Tatal Nostru"... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:24 PM |
|