![]() |
![]() |
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
mda..aceeasi si aceeasi poveste de 4 ani....el..razvan...
nu-mi revin, fetelor si aici pot vorbi deschis despre asta ca nu stie ca am schimbat forumul. dincolo mai intra si nu vroiam sa afle ca mi-e greu. daaaa...recunosc...mi-e ingrozitor de greu fara el...a devenit un drog si cu toate ca mi-s foarte constienta ca, poate...ne chinuiam reciproc...ca nu e omul care sa-mi dea linistea de care am atata nevoie...ca nu e omul langa care sa ai siguranta si incredere...cu toate astea il doresc...si il doresc,....si tot pe el il doresc... de 4 ani se dau lupte in mine intre ratiune si suflet. de ce? de ce nu pot sa fiu eu aia logica si rationala...de ce nu pot sa pun o data punct si sa-mi vad de viata mea...de ce dracu nu mi-l pot scoate din minte? stiu ce veti spune...timpul vindeca ranile...ei bine la mine nu-i deloc asa... am observat ca timpul ma duce si mai mult langa el..langa amintirea lui. poate traiesc in trecut, da...e adevarat...dar cel mai rau ma doare faptul ca nu ma mai pot apropia de nimeni. maica-sa ma suna..cand am impresia ca mi-am revenit cat-de-cat..ma suna mica-sa si iarasi ma intoarce din drum... nu mai stiu ce sa fac...imi lipseste si simt ca nu pot respira fara el. mi-s bulversata, nu ma mai inteleg, lupt cu toata puterea mea sa-l scot din inima mea, din capul meu...ca in cele din urma sa ma intorc in acelasi punct...de fiecare data in acelasi punt...la iubirea pt. el. asta nu-i iubire..asta-i obsesie! nu ma mai inteleg, fetelor..am 30 de ani, ce d-zeu??? nici la 18 ani nu am patit asa ceva..de ce acum??? ce dracului am??? am ajuns la concluzia ca am innebunit de tot si asta doare...doare ca nu mai pot fi ceea ce am fost...doare ca oricat de mult incerc sa-mi impun ca totul tine de obisnuinta, la urma urmei tot acolo ma intorc...IL IUBESC si nu pot trai fara el!!!! |
|
|
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE tu nu-ntelegi ca acum trebuie sa ma asez la casa mea, mey si sa fac copii...nu sa alerg de nebuna pe-un motor? asta-i problema mea...vreau pasiune dar vreau si stabilitate... mda, parca si mama vorbeste asa. ei, ce vrei? eu refuz sa imbatranesc. iar pe motor merg din pasiune. ca si cu masina. si numerg tot timpul ca idiotul. n-am avut nici un radar in ultimii 5 ani. dar stiu cand sa merg tare si cand nu. de pe mototul asta inca n-am cazut. trebuie si pasiunea sa fie facuta cu cap soro. iar cu exemplul ca nu-mi iau carnet ca ma gandesc la cei care depind de mine... m-ai lasat fara cuvinte. si taica-meu se gandea la cei care depind de el si totusi a murit cand aveam eu 13 ani si sora-mea 12. cred ca nu s-a gandit suficient si si-a permis sa aiba cancer. mai stiu femei care au ravnit la ceea ce ravnesti tu si poarta ochelari mari de soare mai tot timpul. stii cum sfarsesc? zici sa nu-ti dau lectii de viata. okay, ma opresc. dar sa-ti mai spun o chestie. omul potrivit nu se intalneste intre 29 de ani si 2 luni si 29 de ani si 4 luni. el vine cand vine. iar pentru tine e clar ca nu-ti trebuie unul de discoteca. vrei sa-l gasesti? cauta-l unde se distreaza, cauta-l unde ti-ar place tie ca EL sa se distreze, sa munceasca. QUOTE ma indoiesc ca daca ai avea copii ai mai merge ca bezmeticul si inconstientul pe-un motor...nu de alta dar atunci depind altii de tine si nu-ti permiti sa-ti mai pui viata in pericol... vezi ce inseamna maturizarea??? schimbare...de mine depind ai mei...vreau sa depinda si un copil de mine si o familie si etc..etc... da, ai dreptate, n-am copii. majoritatea ma considera ca merg ca bezmeticul, la servici imi spun astia "the widowmaker" si totusi in multi ani de condus, chiar si-n raliuri, n-am omorat nici cel putin un animal. n-am avut carnet suspendat, n-am avut decat un radar luat fortzat. cum iti explici asta? nu m-ar schimba in modul asta un copil. n-as renunta la motocicleta sau la stilul meu de mers. si-asta pentru ca o fac cu responsabilitate, cu respect pentru ceilalti care sunt mai putin dotati. nu ti-am cerut sa distrugi flora cu motocicleta. ia-o incet. la fel cu masina. nu e mai periculos decat cu tramvaiul. fa-o insa destept. invata, nu te arunca mai mult decat poti, o sa vina si timpul tau. ti-am cerut sa te schimbi. ti-am cerut sa-ti orientezi atentia si catre altceva care te-ar face fericita si care depinde exclusiv de tine, ceva care te-ar face mai independenta, caci ai cerut ajutor. daca ti se scoala sa te duci la mare, te urci in masina ta si mergi la mare, sau in ungaria, sau unde vrea muschii tai. daca tu vrei schimbarea sa fie in intemeierea unei familii, cu toate ca nu primesti lectii, i got news 4 u. pentru asta trebuie sa ai omul potrivit langa tine. si nu mai depinde numai de tine. nu e o motocicleta ci un sistem care trebuie sa-ti sufle-n fund asa cum iti place tie. asta poate nu-l gasesti acum, sau poate esti inclinata catre compromisuri. nu ma intereseaza pe mine. eu zic sa-l cauti acolo unde crezi ca-l gasesti, si poate te ajuta sfatul meu. nu-i spune din prima ca tu cauti pe cineva cu care sa te casatoresti maine si sa ai copii poimaine, caci asta ori iti inchide usa, ori isi traieste viata altundeva decat in mijlocul familiei. QUOTE asa ca...fii baiat gigel si nu-mi da mie lectii de viata ca io zburam cu skiurile cand te jucai tu cu puta-n balta... n-as paria pe chestia asta, dar nu vad ce importanta ar avea. esti de parere ca numai varsta ar aduce mai multa intelepciune? mersi ella |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 08:09 PM |
|