![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
am citit chiar azi intr-o revista ca este mult mai bun decat cel pe care il folosim in mod obisnuit si am auzit mai multa lume vorbind despre acest "zahar brun" ( sper ca asa se numeste si nu am retinut eu aiurea. dar nu stiu in comert unde as putea gasi ...azi am fost prin carrefour si nu am vazut nimci de genul...sau poate nu m-am uitat eu bine ...totusi imi puteti spune un loc anume in bucuresti de unde sa pot cumpara asa ceva? merci frumos.
|
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
"Zaharul brun, nerafinat din trestie se metabolizeaza in organism in acelasi mod ca si zaharul alb rafinat, de aceea el nu este recomandat diabeticilor".
citat din linkul de mai sus....si eu am auzit ca este mult mai sanatos cel brun decat cel alb, si chiar am fost safatuita sa nu-i mai dau bebelului iaurturi danone/danonino, ci sa fac eu in casa aiurtul si sa adaug "zahar brun".... deci, e mai sanatos, dar, daca "se metabolizeaza in organism in acelasi mod ca si zaharul alb rafinat", asta inseamna ca are si aceleasi calitati ca cel alb, sau este mai putin nociv?intreb, pentru ca inca nu-mi dau seama care e diferenta intre cele doua tipuri de zahar....eu nu consum absolut deloc zahar, pentur ca nu imi place gustul dulce, dar sotul da, iar bebe...nu se stie niciodata... ceva pareri pro zahar brun? lari, ai mai gasit si altceva despre zaharul brun? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:09 PM |
|