![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Fetelor, cred ca este un subiect bun. Am mai frunzarit pe aici si nu am gasit asa ceva.
Va propun sa scrieti fiecare cosmeticianele la care mergeti si care merita. Va rog eu.. nu stiu unde sa ma duc! :-* anticipat :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
eu pana acum nu m-am facut pe burta si la cat par am ar trebui sa ma fac si pe burta si pe spate :'( dar ma gandesc ca o sa se vada urat cand creste parul adica ..mie si pe maimi mi se pare ca se vede urat cand creste si o exasperez pe cosmeticiana la care ma merg pt ca ma vede din doua in doua saptamani imediat cum mijeste putin firul o pun sa ia ...cat s-o lua numai sa nu-l mai vad acolo. si....m-as face cu muuulta incantare si pe burta si pe spate...macar jumate asa... :P dar repet : cat de 'inestetic" se vede apoi? elle cred ca tu esti eprsoana careia tre sa ma adresez la capitolul asta :) :-*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:50 AM |
|