![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
am citit chiar azi intr-o revista ca este mult mai bun decat cel pe care il folosim in mod obisnuit si am auzit mai multa lume vorbind despre acest "zahar brun" ( sper ca asa se numeste si nu am retinut eu aiurea. dar nu stiu in comert unde as putea gasi ...azi am fost prin carrefour si nu am vazut nimci de genul...sau poate nu m-am uitat eu bine ...totusi imi puteti spune un loc anume in bucuresti de unde sa pot cumpara asa ceva? merci frumos.
|
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Pentru ca nu este atat de prelucrat in primul rand...dar mai multe nu stiu nici eu, e mai gustos, dar e tot zahar...
Pentru ca am scris mult si mi s-a pierdut mesajul, reiau pe scurt: alternative sanatoase sunt doar mierea si fructele, in opinia mea, mai ales pentru bebe...si intrebare: nu e prea mic pentru Danonino(chiar si facut in casa)? Si :offtopic: am auzit de o familie care pana la 3 ani nu i-au dat deloc dulciuri copilului si se pare ca nu e asa innebunit dupa ele nici acum ca a mai crescut, fapt ce nu mi se pare deloc ceva rau, dimpotriva...dar nu stiu detalii, ca nu-i cunosc personal... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:15 PM |
|