![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Fetelor, cred ca este un subiect bun. Am mai frunzarit pe aici si nu am gasit asa ceva.
Va propun sa scrieti fiecare cosmeticianele la care mergeti si care merita. Va rog eu.. nu stiu unde sa ma duc! :-* anticipat :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Lariss_A (scuza-ma daca confund nick-ul cu cealalta larisa), iti raspund cu mare placere:
1.sunt o maimutza nativa, implicit extrem de paroasa; 2.da, m aepilez si pe burta, si la spate, mai sus de fese (cocsis si putin mai sus); 3.nu doare in aceste zone, dar, daca te faci pentru prima oara, e bine sa ai la indemana un dezinfectant puternic si eficinet, caci iti vor apare instant bubitze multe; 4.creste la loc >:(....dar mult mai rar si deloc urat (adica nu creste perpendicular , sau in sus, sau razlet...de ex.eu luna asta am uitat sa ma fac pe burta, iar la spate nu prea mai am nevoie caci s-a rarit in cursul unui an, iar pe burta nu se vde urat, dar daa as sta la soare, atunci da, s-ar vedea ceva puf, ca de fapt este un puf mai inkis la culoare la mine). daca mai ai alte intrebari, iti raspund cu mare placere. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:09 AM |
|