![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Fetelor, cred ca este un subiect bun. Am mai frunzarit pe aici si nu am gasit asa ceva.
Va propun sa scrieti fiecare cosmeticianele la care mergeti si care merita. Va rog eu.. nu stiu unde sa ma duc! :-* anticipat :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
humm....din descrierea ta se pare ca suntem la fel de paroase ( sper ca nu te superi pe mine ca am zis asta :-* ) asa ca ...ma las pe mana ta si iti pun intrebarea esentiala : ma sfatuiesti sa ma fac si pe burta si pe spate? ( nu stiu in termeni anatomici dar ma refer la partea de la noada pana cu vreo 2 palme mai sus de unde se termina linia pantalonului) . de durere nu ma tem oricum :D eu am parul ( pe spate si burta) fin de tot dar este des ...si se vede bine de tot ...insa..si pe maini era fin si acum creste e drept mai rar dar parca sutn arici pogonici . d-asta mi-e teama sa nu ajung la fel si pe burta si spate. :fluierat:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 02:15 AM |
|