![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
am citit chiar azi intr-o revista ca este mult mai bun decat cel pe care il folosim in mod obisnuit si am auzit mai multa lume vorbind despre acest "zahar brun" ( sper ca asa se numeste si nu am retinut eu aiurea. dar nu stiu in comert unde as putea gasi ...azi am fost prin carrefour si nu am vazut nimci de genul...sau poate nu m-am uitat eu bine ...totusi imi puteti spune un loc anume in bucuresti de unde sa pot cumpara asa ceva? merci frumos.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
:offtopic::
1.nu, nu este prea mic la 11 luni pentru danone sau danonino, partea proasta e ca firma danone se pare ca este singura dintre toate firmele de lactate care nu prepara produsele intr-un mod tocmai sanatos.este recomandat in pediatrie ca incepand cu varsta de 6-7 luni, bebelului sa i se dea iaurt simplu la inceput, apoi iaurt cu fructe, apoi smantana, si tot asa cu restul alimentelor pana la 1 an, cand se presupune ca bebelul poate manca aproape orice mananca adultii (cu exceptiile de rigoare, pe care cam toti parintii ajung sa le cunoasca datorita medicilor pediatri sau cartilor de pediatrie). 2.pentru ca bebelul meu este pe regim de 2 saptamani, fiind diagnosticat cu dermatita atopica, si pentru aceasta a trecut in urma unui tratament homeopat, ma gandesc sa inlocuiesc o parte din produsele "de cumparat", cu unele oarecum similare, facute de mine in casa.si pentru ca nu sunt deloc gospodina la acest capitol, traiesc o mare enigma in ceea ce priveste prepararea unui iuart identic si la fel cu cel danonino, dupa care bebelul meu e inebunit si ar manca si 4-5 la o masa. am fost sfatuita sa prepar eu iaurtul in casa si sa adaug un strop de zahar brun, caci se pare ca bebeii nu sunt inebuniti dupa aroma de fructe a iaurtului, ci dupa "dulce". eu nu i-am dat pana acum nimic dulce, exceptie facand iaurturile cu fructe care, intr-adevar, contin zahar. un exemplu elocvent al "neplacutului de dulce" sunt eu: nu am amancat nimic dulce pana la 3 ani jumate, iar de atunci, nu imi place nimic dulce.la ora actuala nu beau bauturi dulci, fie ele si energizante, nu mananc dulce (nu imi place pur si simplu), deci, e posibil sa fie adevarat ca daca copilul nu este obisnuit cu anumite gusturi in primii 3 ani de viata, nici ca le va mai accepta prea usor ulterior. cer scuze moderatorului pentru un :offtopic: asa lung. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:17 PM |
|