![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor recomandati-mi si mie o crema de ochi/gel, dar sa fie buna, sa am ochii luminosi, ca de riduri nu prea ma plang. Daca totusi utilizez o crema de ochi pentru riduri e prea curand, pentru ca la mine nu sunt vizibile decat foarte putin cele de expresie (rad mult :P )?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 81 Joined: 2-February 06 Member No.: 175 ![]() |
Fetele eu am incercat masaj (de 40 de ori circular pe fiecare ochi) cu ulei de migdale sau pur si simplu vitamina E. Cearcane, riduri ..se duc toate. Dar trebuie facut cu simt de raspundere cam vreo 2-3 saptamani pentru a vedea rezultatele. :( Dar sincer la cearcanele mele!! Am avut un soc vazand cat de bine aratam dimineata. O fata fara cearcane este o minune... :'(
Ah. Pentru persoane cu ten gras (ca mine) masajul se face doar de 3 ori pe saptamana si se pune foarte putin ulei pe buricul degetelor (de fapt aratatoru). Daar este munca suplimentara si la sfarsitul zilei vreau doar sa ma arunc in pat. Asa ca o sa incerc si eu crema de la Bioderma. Am incredere in produse. Hm...mai intai. Cat de scumpa este? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:39 AM |
|