![]() |
![]() |
strumfita |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
ce bine arata mancarurile !!!
Am o intrebare, am facut vineri clatite, mi-am cumparat plita electrica si vineri este a doua oara cand incerc si nu imi iasa compozitia buna la clatite. Am luat o reteta de aici, dar cand am vazut ultimele poze cu clatie. clatitele mele ieseau cam uscate, nu stiu cum sa explic, deja cand o intorceam pe cealalta parte, era putin uscata, nu pufoasa, abia le puteam rasuci cand puneam gem. prima data am facut compozitia cu faina, un ou, sare, apa minerala, si am facut greseala sa pun un zahar vaniliat desi eu faceam clatite pt a le umple cu ciuperci, dar au iesit cam uscate, cand le indoiam se rupeau:), am zis ca poate de la zahar..plus ca nu le-am putut manca cu umplatura. Vineri am facut varianta cu ou,lapte, faina, sare si un pic zahar pt a le umple cu gem...si tot asa au iesit. de ce nu imi ies mai moi, mai pufoase? Asa incantata eram de aparat, din Franta mi l-am cumparat acum si eu nu pot face o compozitie buna (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
La crepes (deci clatite foarte subtiri) in niciun cau nu se foloseste praf de copt, le intareste! Praf de copt se poate pune numai la clatite mai grosute.
Daca se separa galbenusul de albusul si acesta se bate spuma, ies fluffy de tot, dar tot mai grosute. Ma gandesc ca si aparatul strumfitei ar putea fi de vina, exista multe proaste pentru crepes. Sau trebuie sa se-nvete cu el. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 08:23 PM |
|