![]() |
![]() |
strumfita |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
ce bine arata mancarurile !!!
Am o intrebare, am facut vineri clatite, mi-am cumparat plita electrica si vineri este a doua oara cand incerc si nu imi iasa compozitia buna la clatite. Am luat o reteta de aici, dar cand am vazut ultimele poze cu clatie. clatitele mele ieseau cam uscate, nu stiu cum sa explic, deja cand o intorceam pe cealalta parte, era putin uscata, nu pufoasa, abia le puteam rasuci cand puneam gem. prima data am facut compozitia cu faina, un ou, sare, apa minerala, si am facut greseala sa pun un zahar vaniliat desi eu faceam clatite pt a le umple cu ciuperci, dar au iesit cam uscate, cand le indoiam se rupeau:), am zis ca poate de la zahar..plus ca nu le-am putut manca cu umplatura. Vineri am facut varianta cu ou,lapte, faina, sare si un pic zahar pt a le umple cu gem...si tot asa au iesit. de ce nu imi ies mai moi, mai pufoase? Asa incantata eram de aparat, din Franta mi l-am cumparat acum si eu nu pot face o compozitie buna (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() |
Roxana_ |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Si eu pun sare in clatite, dar si zahar. De ulei si praf de copt nu stiam. Mie-mi ies tot timpul subtiri, dar pun si un pic de ulei in tigaie, chiar daca-i de teflon.
F bune sunt si clatitele cu mere rase in compozitie, dar in cazul acesta compozitia trebuie sa fie un pic mai densa si-s ceva mai greu de intors. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 02:41 PM |
|