![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
am citit chiar azi intr-o revista ca este mult mai bun decat cel pe care il folosim in mod obisnuit si am auzit mai multa lume vorbind despre acest "zahar brun" ( sper ca asa se numeste si nu am retinut eu aiurea. dar nu stiu in comert unde as putea gasi ...azi am fost prin carrefour si nu am vazut nimci de genul...sau poate nu m-am uitat eu bine ...totusi imi puteti spune un loc anume in bucuresti de unde sa pot cumpara asa ceva? merci frumos.
|
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Zaharul brun se deosebeste de zaharul rafinat prin culoare si prin gust, care este mai puternic si putin a malt. Este mai sanatos pentru ca nu e rafinat total, mai raman in el ceva sodiu, caliu. Din punctul de vedere al caloriilor are tot atatea cat cel rafinat.
Exista mai multe feluri de zahar brun, este de preferat cel care a fost cel mai putin prelucrat pt. ca in el au ramas cel mai multe minerale (asta sanatosu' se gaseste de obicei la plafar sau in magazine alimentare asiatice). elle_ni, uita-te la ingredientele iaurturilor cu fructe din comert, cred ca zaharul e unul dintre cele mai nevinovate dintre ele...Amesteca-i niste fructe rase in iaurt normal :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 07:01 PM |
|