![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce-ati vrea de la Noul An?
Eu as vrea sa ma tina foarte sanatoasa, sa imi vizitez mama si bunica, sa imi fac un concediu exotic tare, sa fie de bun augur schimbarile si "cutremurele" ce au inceput la locul de munca... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai ma gandesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce simpatica o fo Sweet cu scopul asta "Sa nu ma mai impac cu fostul prieten" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa stii ca te sustin, imi trec uite acu si io scopu asta pe lista (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Facem frontul de rezistenta aci si ne dam reciproc peste jejte daca ne mai manca in fund (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel, buna idee, I'm totally in! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ia uite si ce isi doresc romanii nostri, potrivit unui sondaj efectuat de Evenimentul Zilei: 1. Sa am parte de sanatate - 54% 2. Sa calatoresc mai mult - 7% 3. Sa slabesc - 7% 4. Sa imi iau o casă - 6% 5. Sa am un copil - 5% 6. Sa castig la Loto - 5% 7. Sa mi se mareasca salariul - 5% 8. Sa ma casatoresc - 4% 9. Sa imi schimb locul de muncă - 4% 10. Sa am mai mult succes la femei 3%. Nu ma asteptam sincer sa vad mai multa dorinta de avutii, ascensiuni fulminate in cariera si neafectari de criza financiara, caci atunci cand vine vorba de teorie nu suntem niciodata materialisti. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mi-a placut ultima dorinta, cu sa am mai mult succes la femei - macar au fost sinceri! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Na ca-i aproape gata luna ianuarie...
Am venit cu controlul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Din ce v-ati propus in randurile de mai sus, ce anume ati reusit sa incepeti/terminati etc? V-ati programat la dentist? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am reusit sa termin niste cursuri de le tot faceam de 2 ani+sa dau examenul aferent si am achizitionat alta masina. As mai adauga pe lista mea pe anul in curs sa gasesc ceva clase de fotografie digitala tinute de profesionisti... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 11:14 AM |
|