![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
am citit chiar azi intr-o revista ca este mult mai bun decat cel pe care il folosim in mod obisnuit si am auzit mai multa lume vorbind despre acest "zahar brun" ( sper ca asa se numeste si nu am retinut eu aiurea. dar nu stiu in comert unde as putea gasi ...azi am fost prin carrefour si nu am vazut nimci de genul...sau poate nu m-am uitat eu bine ...totusi imi puteti spune un loc anume in bucuresti de unde sa pot cumpara asa ceva? merci frumos.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Acest zahar nu contine organisme modificate genetic (GMO), nici gluten, nici fenilalanina si nici substante de origine animala.
Aceste sortimente de zahar ecologic au fost procesate minimal pentru a le pastra integritatea nutritiva neutilizându-se ingrediente sau conservanti artificiali. Agricultura ecologica presupune activitati în echilibru cu natura, folosindu-se procedee si materiale care au un impact minim asupra omului si mediului. Zaharul din trestie nerafinat este recomandat dpdv terapeutic în diete fara grasimi, fara sare, vegetariene, fara gluten, în diete regenerante si vitalizante, în tratamentele cu plante sau tincturi, s.a. Zaharul din trestie poate fi consumat si în perioadele de post alimentar sau post crestinesc. elle scumpa te-am mai lamurit putin?asta este ce am mai gasit pe net . eu stiam pur si simplu din auzite ca este mai sanatos si mai putin "tratat" decat cel alb rafinat. important este insa sa nu luati "plasa" cu zaharul brun rafinat pentru ca este zahar obisnuit cu adaos de melasa sau caramel. ai incercat pentru bebe al tau iaurtul Campina? ...eu il mananc mama-mama ( nu are fructe insa) asta dupa ce tot din auzite mi s-a spus ca este mutl mai sanatos decat danone pe a carui poarta nu intra strop de lapte ( tin minte ca a fost si o stire pe tema asta mai demult). adevarul este ca eram mare consumatoare de danone iar in timp mi s-a partu ca s-au cam prostit ...cremosso parca avea nisip in el :( si m-am lasat . acum sunt f multumita de campina ..nu stiu daca si altii imi impartasesc opinia :D sowwy pt offtopic |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 07:57 PM |
|