![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Topic pentru mura-n gura: Mie mi-i prea lene sa caut sau sa cumpar, Nu faceti voi totul pentru mine?!!? Ca eu am o jena.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bine ai venit! Mi se pare rusinos faptul ca il apreciezi pe dl. Montignac, dar nici nu te gindesti SA II CUMPERI CARTILE, mai ales ca sint atit de ieftine!!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 23-January 09 Member No.: 5,722 ![]() |
editat- scos citarea inutila
Ti-am spus ca am cartile dlui Montiganc...daca citeai mai bine, vedeai ca am spus asta. Le-am cumparat, normal si nu are de ce sa-mi fie rusine. Dar din ceea ce citesc pe forum imi dau seama ca acestea sunt putin cam depasite si depsre aceasta actualizare vorbeam eu. Nu-ti inchipui ca voiam sa-mi trimit cartile tale, stai calma. This post has been edited by Maàt: Jan 28 2009, 07:14 PM
Reason for edit: scos citarea inutila
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 12:40 PM |
|