![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Sunt dependenta de Pepsi Twist..Inainte era dependenta de Coca Cola..Stiu ca nu este prea sanatos..Am cautat pe net cate ceva despre efectele nocive ale acestor bauturi asupra organismului,insa am gasit numai asa-zisele 'mituri urbane'.Cine ma lamureste?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
oricat de penibil ar suna, pt mine a fost cel mai greu lucru din lume sa renunt la cola; beam lejer 2 l/zi si-mi batea inima aiurea, ma trezeam noaptea ca nu pot sa respir bine asa ca a trebuit sa renunt ca nu mai aveam viata cu al meu! >:(
acum beau doar apa plata, ceai si lapte. rar mai gust cola sau pepsi. dar nu mi-e pofta de nici o mancare pe lumea asta cum imi e de cola. trist e ca nu ma abtin din cauza inimii ci de frica sa nu ma ingras! offf, vanitatea asta! cred ca am luat-o putin razna pt ca tare frumoase mi se par cutiile de cola! :D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2025 - 12:19 AM |
|