![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 43 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 77 ![]() |
Ca sa nu ne bagam peste alte topicuri, l-am deschis p-asta! :)
Ia spuneti, ce produse ati folosit si v-au facut bine? Sau de ce nu, ce ati cumparat si ati dat banii degeaba. Eu una ma bazez pe parerile voastre si de multe ori bine am facut...... :aplauze: Si incep eu dar cu o intrebare :P: foloseste cineva perlele autobronzante de la Body Shop? Sunt hipoalergenice, noncomedogene, iti ofera o culoare placuta? M-am dus zilele trecute la un magazin BS si intreb pe una dintre vanzatoare ce am insiruit mai sus. La care ea imi spune zambitoare ca nu stie.... Pai daca nici ea nu stie, atunci cine stie ?????? :-X |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
cred ca mai bine la suflet... :hainoroc:
folosite cu succes...pana acum: - sebium h2o - demachiant ochi si buze elmiplant - bioten ptr ten gras - emulsie hidratanta skincode - deodorant dove - nu ma despart de el :D - lotiune hidratanta fresh dove din categoria "nu va sfatuiesc": - demachiant skincode - plin cu alcool (miroase efectiv) - si mai e si ptr ten sensibil :-X - sapun cu sulf - usuca prea tare si ca tot vb de vanzatoare competente :fluierat: care stiu ce vand: am fost zilele trecute la sensiblu sa ma uit pe la cremute de fata :D si ma abordeaza farmacista de acolo ca dc poate sa ma ajute. si o intreb de creme de fata cu factor de la avene. imi arata hydrance-ul cu spf 15, dar ea mi-l recomanda pe cel lejer ptr tenul gras + ca are si asta factor. eu ma uit la ingrediente si ii spun ca nu vad nici un factor, ea desface produsul, scoate prospectul, incepe sa citeasca pe acolo si dupa vreo 20 de secunde concluzioneaza ca are ca toate cremele avene au :o . iar eu ii multumesc si ies afara hotarata sa nu mai cer niciodata sfaturi in farmacia aia. :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 06:56 PM |
|