![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Jurnal nou pentru prieteni vechi.
Lasa-ne sa aruncam o privire in sufletul tau, lasa-ne sa ne bucuram de tine... Dor mi-a mai fost de tine. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Eu am preferat sa fiu catel sarac decat sa ma prostituez pentru a privi prin geamul unei masini, de rahat pana la urma.
Sa umblu pe jos cu picioarele ude si sa fiu libera ca pasarea cerului. Sa mananc ce am avut sau sa stau flamanda si sa visez la momente viitoare, inchipuite numai de mine. In liceu ,colegele mele ma intrebau de ce nu am prieten, astept pe fat -frumos calare pe cal alb? Nu, nu astept pe nimeni. Ma astept pe mine, vreau sa ma cunosc mai bine innainte de a ma arunca cu capul in prapastie. Stiu ca aici e sanctuarul mintilor luminate,dar mi-am permis si eu sa scriu ceva. Va respect si va ador pentru ceea ce sunteti Catel si Magar. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:01 PM |
|