![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Jurnal nou pentru prieteni vechi.
Lasa-ne sa aruncam o privire in sufletul tau, lasa-ne sa ne bucuram de tine... Dor mi-a mai fost de tine. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... Intrebarile- s bune doar daca-s puse cum trebuie.
Si-as indrazni, cu luare aminte, sa te indemn sa te intrebi si sa te minunezi cum de treci peste toate, cu inima inca boboc invoalat... Dreptul de a alege i-al nostru si caile multe-s, multe si-innodate-n rascruci. Urmeaza-ti inima si ea iti va da Lumina de care ai nevoie. Crucile pot deveni din ce in ce mai grele, a noastra e insa puterea de a le duce fara rusine... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 16-May 06 Member No.: 329 ![]() |
Sant un suflet vagabond. De-aceea sant asa. Nu am ancora, nu am tzarm, am doar steaua polara iar Golgota e ramasa demult in urma. Pentru cei ce cred in ea. Eu mi-am tatuat pe frunte cei doi Luceferi si mi-am pus in suflet cantecul Sirenei. Si cum mi-o fi norocul....
Tu in schimb esti locul unde se intorc cei ratacitori ca mine pentru ca stiu ca acolo e tot ceea ce adora si n-au curajul sa aiba. Oana, povara e doar pentru umerii plecati. Da drumul sufletului tau asemenea unui porumbel calator care inevitabil se va intoarce bucuros si bucurandu-te. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:46 PM |
|