![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Jurnal nou pentru prieteni vechi.
Lasa-ne sa aruncam o privire in sufletul tau, lasa-ne sa ne bucuram de tine... Dor mi-a mai fost de tine. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... Buza prapastiei ni-i drumul nebatut de cind ne nastem si pin` murim.
Cararea plina de bolovani ne rupe talpile si pamintul inghite avid singele, de parca ne-ar fi ultimul pas ascutit ce-l facem spre tacere. Pe-un colt de soare ne asezam din cind in cind, odihnindu-ne carnea trupului, orbiti de nemurirea ce ni se refuza, pret bun pentru cite pacate facut-am si vom face... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 16-May 06 Member No.: 329 ![]() |
Cu bucurie imi ofer nemurirea pentru un buchet de pacate. Sa-mi sangereze talpile si sa creasca flori de nu - ma - uita pe urmele pasilor mei sau bujori infocati si obraznici. Da sa am in fatza drumuri care sa planga dupa promisiunea pasilor mei si in spate carari care sa binecuvanteze urmele trecerii mele. Ma asez in bratele soarelui, dar numai pentru a-l lasa sa rupa o bucata din mine pe care apoi sa o imparta inmiit oamenilor care au nevoie de dragoste.
Se innopteaza, hai sa culegem stele. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:17 PM |
|