![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va atinge cu ceva? Va faceti ganduri din cauza ei?
Eu una n-am bani multi bani pusi deoparte, am scapat macar de-o grija. Dar tare mi-e frica ca se va ajunge nu numai la un crash financiar, ci si la o criza economica urata. Un mic exemplu, Opel a anuntat ca va inchide toate fabricile din Europa, firma unde lucrez va fi atinsa pentru ca suntem furnizor la multe firme din bransa automotive. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Vulnerabilitatile din tara noastra sunt cam mari, parerea mea. Aici se descurca fiecare cum poate. In probleme mari eu nu am incredere deloc in justitie. Prin reducere la absurd, sa presupunem ca as avea probleme cu un mafiot, m-as face sarpe si m-as ascunde sub o piatra. As astepta sa vina el sa ridice piatra si sa-l musc mortal. Numai asa s-ar rezolva problemele mele, caci justitia doarme de mult timp.
Eu primesc 450 lei pentru 3 copii. Cand implinesc si baietii 2 ani li se reduce alocatia de la 200 ron la 50. Ce socoteala mai e si asta? Eu nu ma bazez pe alocatia asta, lucru sigur. Cand vine pe card eu le cumpar jucarii si cateva haine. Daca ar fi sa le cumpar mancare pt o luna, nu mai spun de pempars, creme si altele, saracii copii ar muri de foame. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 03:55 PM |
|