![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Fetelor, cred ca este un subiect bun. Am mai frunzarit pe aici si nu am gasit asa ceva.
Va propun sa scrieti fiecare cosmeticianele la care mergeti si care merita. Va rog eu.. nu stiu unde sa ma duc! :-* anticipat :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
lari, nu ma supar draga la glume, nu ma supara decat nesimtirea, parvenirea, prostia si curvia exagerata si afisata ostentaiv....deci, nu ma supar, ma faci sa rept ca un papagal :o...
si asta e:io's maimutza, tu esti maimutza=2 maimutze...e bine ;D ? eu nu te sfatuiec nimic, ca e perisoru' tau si poate iti tine de cald....da' io ma fac ca am prins gustu' far' de blana, si tare bine e :P... no, acuj pe bune, daca te incomodeaza, e ok sa te faci.dar ma ingrijoreaza un singur aspect:parul tau de pe maini - de ce e zburlit?eu, inainte de a ma face pentru prima oara pe maini, eram hotarata sa nu ma fac pe maini, dar cosmeticiana mea a insistat de m-a capiat (ne permitem, ca ne cunoastem de mult timp).eu, nu si nu, k imi creste "perpendicular", sau..."sculat"...cum iti pace mai mult, da' la fel sta si...si... si pana la urma ma cedat, si pot spune ca la mine nu sta "sculat"...e frumos, intins la orizontala (ca acum imi fac dreads :pistolar: pana luna aviatoare). deci, daca la tine e zburlit in diferite directii, poate fi din cauza cosmeticienei, care ti-l trage in diverse directii, sau poate ai tu vartejuri pe amaini, lucru extrem de rar intalinit, dar vizibil cu okiul liber (deci te poti convinge singura care varianta e). epilatul de burta si la spate, la coccis nu doare aproape deloc, in ciuda sensibilitatii zonei, pentru ca firul este foarte subtite, apoi si zona de acoperire e mica. mie mi s-a rarit la spate, iar pe burta nush ce sa zic, ca daca ma uit acum, sunt epilata in 2 reprize :acum 2 luni, si acum 1 luna, deci nu sunt proaspat epilata pe burta, dar oricum, aici creste mai greu decat pe picioare (cel putin asa am obs.eu). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 02:05 AM |
|