![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Fetelor, cred ca este un subiect bun. Am mai frunzarit pe aici si nu am gasit asa ceva.
Va propun sa scrieti fiecare cosmeticianele la care mergeti si care merita. Va rog eu.. nu stiu unde sa ma duc! :-* anticipat :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
:-X no ...m-ai pus in incurcatura ....pai trage in sensul invers cresterii firului ...nu asa se face? ???
si....ma benoclez acum urat la el ( cel de pe maini) ca sta dupa cum il taie capu' ...da ...poa' o sta asa pt ca e micut!? ca mai lung de cativa mm nu l-am mai lasat de cand ma fac ( de prin primavara adica) ...oh...welllll...treaca de la mine ca tot tre sa ma "despaduresc" zilele astea cred ca ma bag si pe burtica si spate si ...daca mi s-o parea ca ma fac arici pogonici pe acolo...il las luuung si alta data nu ma mai fac 8) pupici! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 02:03 AM |
|