![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Fetelor, cred ca este un subiect bun. Am mai frunzarit pe aici si nu am gasit asa ceva.
Va propun sa scrieti fiecare cosmeticianele la care mergeti si care merita. Va rog eu.. nu stiu unde sa ma duc! :-* anticipat :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
m-am decolorat ingerasule si pe spate si pe burta dar aratam taare caraghios ...pt ca am suficient par incat tot se vedea si ...fiind bruneta de la mama natura ...eram ca un pui de galbena prin locurile cu pricina. eu pe maini m-am iritat infiorator de tare cam a treia oara cand m-am facut cu epilatorul ( nu stiu de ce primele doua dati nu am patit nimic dar a treia ...ihh...mi-au aparut niste bube care au trecut f greu bine ca nu am ramas cu urme si m-am lasat de sportul asta de atunci) dar altfel nu am probleme in general . ma chinui insa pe picioare ca mai toata lumea ( cred) cu firele care cresc pe sub piele ..desi ma fac cu ceara tot mai patesc asta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:43 AM |
|