![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
am citit chiar azi intr-o revista ca este mult mai bun decat cel pe care il folosim in mod obisnuit si am auzit mai multa lume vorbind despre acest "zahar brun" ( sper ca asa se numeste si nu am retinut eu aiurea. dar nu stiu in comert unde as putea gasi ...azi am fost prin carrefour si nu am vazut nimci de genul...sau poate nu m-am uitat eu bine ...totusi imi puteti spune un loc anume in bucuresti de unde sa pot cumpara asa ceva? merci frumos.
|
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Eu m-am ocupat cu "problema" zaharului, sunt dependenta de dulce. Eu folosesc numai fructoza si suc de agave, dar de zaharul rafinat tot nu scap, e in toate salamurile si carnatii (se pune pt. culoare), in sosuri, dressinguri (ca purtator de gust). De-asta nici nu mai sunt asa de incantata sa mananc prin restaurante :'( , macar acasa stiu ce pun in mancare.
Se gasesc multe informatii care sunt false, chiar si studii. Sunt platite de industria de zahar si binenteles ca gasesc zaharul minunat. Stiti ca in Japonia nu se prea foloseste zaharul? Indulcesc cu stevie (Stevia rebaudiana). Pana si Cola si-a schimbat productia in Japonia si acolo e indulcita cu iarba asta. Pe cand mai in toate tarile din America de Sud zaharul e la putere, se face reclama la produsele in care acum s-a bagat zahar! elle_ni, dac-ai pentru copil :) , de ce nu-i dai mai bine miere? Daca mai si cunosti pe cineva de incredere cu stupi (sa nu fie intr-o zona poluata), ar fi perfect. :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:16 PM |
|