![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Io inca nu sunt lamurita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci, eu vreau un rimel, tus de gene, mascaram cum ii mai spune care sa lungeasca genele de un kilometru, sa le intoarca cat se poate si sa mai dea si volum pe deasupra!!! V-am omorat, asa-i? Care e cel mai bun rimel pe care l-ati folosit? (nu uitati sa precizati si ce fel de gene aveti :(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 81 Joined: 2-February 06 Member No.: 175 ![]() |
Stai linistita Elena. Pe al meu l-am luat de la o drogherie de la colt. Ah :offtopic:si mi-a picat si mie fisa....la multi ani si sa ai parte de un pui sanatos si inteligent.
Clestisorul se tine la fel ca cel de pensat - daca ati folosit vreodata. Cu parte unde este caciucul se prind usor genele de la baza cu atentie tinand ochii cat mai deschisi. Cand simti ca ai apucat bine strange tare si numara pana la 10. Daca doresti poti repeta operatia. Nu! incerca sa mai curbezi genele dupa aplicarea rimelului deoarece acesta le usuca si se pot faramita, rupe. Nu m-am ranit niciodata pana acum. Pentru persoane brunete care au gene de lungime medie spre lunga acest clestisor combinat cu tratament de ulei de ricin este solutia perfecta si extrem de ieftina. ;) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 01:43 AM |
|