![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ati face un copil cu un barbat casatorit si ati cere pensie alimentara ca sa ii "asigurati un viitor"?
Va intreb acest lucru pentru ca s-a primit urmatorul mesaj din contact, mesaj care ne-a lasat masca. Toate persoanele care l-au citit au ramas impietrite. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Omul, dupa cum a spus chiar autoarea mesajului, ii ajuta material oricum. Pare-se insa ca nu e de ajuns pentru a "face un viitor". (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) QUOTE Buna ziua!Sunt o tanara de 34 de ani,am lucrat 4 ani in italia si in urma unei relatii cu un cetatean italian am un baietel de 3,5 ani.Copilul l-am nascut in romania,unde traim si la ora actuala,si este doar pe numele meu.I s-au facut . testele DNA(DETIN SI EU UN ORIGINAL)CAND COPILUL AVEA 7 LUNI IN ITALIA.tatal ma ajuta material,dar eu as vrea sa il fac pentru viitorul copilului,sa imi plateasca pensia alimentara in mod legal,mentionez ,ca tatal este casatorit.Ceea ce as vrea sa va intreb ;care sunt primii pasi?o pot face de aici din romania?dureaza mult ?care sunt costurile?dar riscurile?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Corect!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 04:46 PM |
|