![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ati face un copil cu un barbat casatorit si ati cere pensie alimentara ca sa ii "asigurati un viitor"?
Va intreb acest lucru pentru ca s-a primit urmatorul mesaj din contact, mesaj care ne-a lasat masca. Toate persoanele care l-au citit au ramas impietrite. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Omul, dupa cum a spus chiar autoarea mesajului, ii ajuta material oricum. Pare-se insa ca nu e de ajuns pentru a "face un viitor". (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) QUOTE Buna ziua!Sunt o tanara de 34 de ani,am lucrat 4 ani in italia si in urma unei relatii cu un cetatean italian am un baietel de 3,5 ani.Copilul l-am nascut in romania,unde traim si la ora actuala,si este doar pe numele meu.I s-au facut . testele DNA(DETIN SI EU UN ORIGINAL)CAND COPILUL AVEA 7 LUNI IN ITALIA.tatal ma ajuta material,dar eu as vrea sa il fac pentru viitorul copilului,sa imi plateasca pensia alimentara in mod legal,mentionez ,ca tatal este casatorit.Ceea ce as vrea sa va intreb ;care sunt primii pasi?o pot face de aici din romania?dureaza mult ?care sunt costurile?dar riscurile?
|
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din ce inteleg din mesaj atat timp cat barbatul o ajuta material ( poate mai mult decat i'ar da legea) femeia asta vrea sa actioneze pentru binele copilului, vrea ca totul sa fie legal si o asigurare pentru viitorul copilului. Daca ar vrea doar bani s-ar multumi cu ajutorul material fara complicatii legale.
Indiferent de persoana care a actionat cu viclenie exista un copil si interesele lui sunt superioare in fata oricarui fapt ( si despre asta va vorbeste o persoana care a terminat stiintele juridice si care se loveste de astfel de cazuri). Un copil se naste din doi si are dreptul sa fie '' crescut'' de ambii parinti. Legea il protejeaza si alaturi de el protejeaza si mama indiferent de sirul de peripetii prin care a trecut '' cuplul'' inainte de conceperea copilului. Ca este drept sau nu ca oamenii sa profite unii de altii si mai ales de un copil nevinovat fiecare stie... Jos palaria in fata ta Maat, dezamagirea din partea unui astfel de barbat ar pune'o pe fuga evitand contactul copilului cu un astfel de tata pe orice femeie inteligenta dar sa nu uitam ca un copil crescut fara tata la varsta maturitatii va dori explicatii si fara doar si poate macar un singur contact cu tatal. In plus daca il vei creste cu toate cele poate nu-i va pasa de povestea despre tatal sau dar daca copilului nu reusesti sa-i asiguri strictul necesar si va avea lipsuri te va inculpa pe tine pentru ca nu i-ai oferit dreptul in fata legii si pensia tatalui. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 04:34 PM |
|