![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ati face un copil cu un barbat casatorit si ati cere pensie alimentara ca sa ii "asigurati un viitor"?
Va intreb acest lucru pentru ca s-a primit urmatorul mesaj din contact, mesaj care ne-a lasat masca. Toate persoanele care l-au citit au ramas impietrite. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Omul, dupa cum a spus chiar autoarea mesajului, ii ajuta material oricum. Pare-se insa ca nu e de ajuns pentru a "face un viitor". (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) QUOTE Buna ziua!Sunt o tanara de 34 de ani,am lucrat 4 ani in italia si in urma unei relatii cu un cetatean italian am un baietel de 3,5 ani.Copilul l-am nascut in romania,unde traim si la ora actuala,si este doar pe numele meu.I s-au facut . testele DNA(DETIN SI EU UN ORIGINAL)CAND COPILUL AVEA 7 LUNI IN ITALIA.tatal ma ajuta material,dar eu as vrea sa il fac pentru viitorul copilului,sa imi plateasca pensia alimentara in mod legal,mentionez ,ca tatal este casatorit.Ceea ce as vrea sa va intreb ;care sunt primii pasi?o pot face de aici din romania?dureaza mult ?care sunt costurile?dar riscurile?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 31-May 08 Member No.: 3,979 ![]() |
Majoritatea sunteti de parere ca are dreptate sa ceara pensie alimentara eu nu sunt de ceasi parere haideti sa va spun si de ce. Am o ruda indepartata verisoara unei cumnate tanara ( 22 ani) frumoasa care mi-a spus odata cand ne-am intalnit la un eveniment in familie ca ea nu s-ar duce la munca nici cum , nu-i place sa aiba program indiferent de ora si sa mai si munceasca este mult prea mult pentru ea , Trebuie sa gaseasca ea citez " un HANDICAPAT prost si bogat indiferent daca-i insurat sau nu si sa ii faca un copil si dupa aia sa fie obligat sa aiba grija de ea".
La un an dupa discutia asta la ziua de nastere a ficei mele cine credeti ca era pe holul meu de la etaj in bratele sotului meu ( care era ff ametit si sforaia ) si il saruta cu foc?Ghici? Deci cum ramane cu copilul facut din greseala ? Cred ca numai 5% dintre acesti copii sunt chiar neasteptati , iar cele care ii fac stiu 100& ca barbati sunt insurati dar spera ca il vor putea face sa renunte la familie ( binenteles ca daca barbatl nu vine si cu zestre nu mai este atragator ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 08:01 PM |
|