![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca credeti ca lipseste ceva, ca e nevoie de o sectiune noua, ca v-ar placea sa existe ceva in plus pe forum, spuneti !
Daca este posibil, dorinta va va fi implinita cu cel mai mare drag ! Oricare dintre noi poate deschide un subiect de discutie sau un sondaj ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 52 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 42 ![]() |
Hop si eu si sa nu ma injurati :)
Dar ma gandesc ca ar fi foarte util sa avem un buton de 'raspunde' oriunde in forum ne-am afla si, daca nu suntem logati, sa avem posibilitatea sa ne logam si sa intram apoi automat pe subiectul la care voiam sa postam. Nu stiu cat de coerenta am fost ... Mie mi-e greu ca atunci cand sunt pe un subiect, sa dau 'logare' si apoi sa caut din nou subiectul la care voiam sa postez...zic si eu acuma, sa nu ma bombaniti...daca exista un buton din ala, eu nu l-am vazut asa ca imi cer scuze anticipat :D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 02:38 PM |
|