![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
am despartit eu topicul pt ca intr-adevar cainii vagabonzi sunt o problema mai complexa decat pur si simplu 'frica de caini' - frica de caini e o chestie, caini vagabonzi inseamna boli, paraziti, ochi care se uita la tine nevinovati la tine din scara blocului, ghemotocul pufos care se gudura dimineata la tine, antirabice la spital, haite dintre blocuri, 'bobita si fetita' care au sarit intr-o noapte sa te apere cand te-au atacat hotii in scara blocului.... mi-ar place sa curatam topicul de impuritati si fac apel la voi pt un ton civilizat de discutie- pe forumurile de animale, problema 'maidanezilor' a dus la adevarate lupte intre useri. fortelady Sorin, tot despre caini discutam... si ce implica frica pentru ei... Mi se pare ca se incearca muuult prea mult sa se impuna niste reguli pe acest forum... :( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
QUOTE :) stiu ce se intampla la ASA (intamplator, corespondez pe mail si vb pe alte forumuri cu cineva de la daisy hope, persoana care chiar se chinuie sa dea caini spre adoptie). in ceea ce o priveste pe Bardot, nu ii contest meritele in lupta pt salvarea animalelor (cinste ei ca se implica si ii pasa); dar nu pot sa trec peste duritatea interventiei ei la TV cu tot felul de amenintari si peste faptul ca sustine 'reintoarcerea in teritoriu'. un caine sterilizat musca totusi - si am un caz cu al fetitei unei angajate care a fost facuta praf de 'maidanezul blocului'. intre un copil muscat si speriat pe viata de caini si rezolvarea civilizat (repet, civilizat, cu suferinta minima) a problemei, eu nu ma gandesc prea mult. imi sunt dragi cainiii de mor, am 2 adoptati si mai vreau, dar intre un copil traumatizat pe viata si cainii dintre blocuri nu o sa aleg cainii. copilul nu are nici o vina... asa e... copiii, desi uneori patesc chestiile astea numai din cauza lor, nu tb sa sufere. dar, toti privesc lucrurile din acelasi unghi. securitatea copiilor si confortul celor muscati. stie oare cineva ca in urma cu 3 zile o femeie a murit de infarct din cauza ca hingherii i au gatuit cateii in timp ce ii prindeau? sau se gandeste oare cineva la zecile de copii care iubesc cateii si care vad felul in care ii prind hingherii pe cateii lor? ei nu sunt traumatizati, oare?... :ametit: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 11:17 AM |
|