![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce poate fi mai rau pentru orgoliul unui barbat decat sa ii spui direct ca nici sa ti-o traga nu e in stare?
Eu m-am tot gandit la asta si dupa parerea mea exista doar un singur lucru mai rau : sa le spui si prietenilor lui ca nu e in stare sa ti-o traga :D :D :D Voi ce ziceti? Angeldust......just asking :P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 Member No.: 58 ![]() |
Ma invart de-o ora pe aici si nu stiu cum sa incep. Deja am fumat rei tigari si am baut jumatate din paharul de vin pe care l-am turnat in graba cand imi tremurau genunchii. Stiu ca o sa-mi sariti in cap cand am sa va zic ca am cautat cadoul de Craciun pe care stiam ca mi l-a cumparat deja, dar m-a ametit de cateva zile cu indicii si din copilaria am "obiceiul" asta sa caut cadourile.
Deci : mi-a zis ca e pentru amandoi da' eu il folosesc si ca il iei o data in viata. M-am gandit : ori e un fier de calcat (ala vechi ma scoate din minti) ori e INELUL. Asta seara, inainte sa plece, m-a intrebat daca vreau sa imi dea cadoul de azi si am avut primul atac de panica, am zis ca astept pana la Craciun. El a plecat si eu am cautat. SI E UN INEL! Suntem de 3 ani impreuna, de 2 locuim in aceeasi casa, am vorbit din prima saptamana despre casatorie si mereu am fost in contratimp. El e mai mic decat mine si era mai plin de elan, n-am vrut sa ia o decizie de moment si ii spuneam ca vreau sa mai asteptam. Cand m-am saturat de comentariile malitioase ale celorlalti si mi-am dat seama ca ne potrivim si relatia noastra se comporta deja ca o casnicie i-am zis ca sunt pregatita. Mi-am luat cam tare avant si am planuit cam multe (data aproximativa, copilul) a dat el inapoi pentru ca nu-i plac lucrurile planificate, e mai spontan. In vara am vorbit iar serios despre casatorie, pentru prima oara eram amandoi pe aceeasi lungime de unda, dar i-am zis ca vreau sa ma ceara cu inel si tot dichisul. Si a cum am gasit inelul si imi vine sa fac iar un pas inapoi, imi dau seama ca e o frica prosteasca, ca il vreau pentru tot restul vietii. Daca ramane asa cum e acum! Dar daca se schimba? Pentru ca eu am mai trecut prin asta, am crezut ca EL e Fat Frumos pe cal alb si ma va iubi vesnic si dupa 9 ani am divortat si am ramas cu un gust amar. Desi fostul si-a avut partea lui importanta de vina, nu pot sa nu ma gandesc ca poate eu l-am determinat sa fie asa, ca aratandu-i cat il iubesc si-a permis sa faca ce vrea, sa ma insele, sa ma neglijeze si sa puna tot greul casei in spatele meu. Dar asa sunt, cand iubesc fac orice. Ajutati-ma sa inteleg de ce sau cand se schimba oamenii, pentru ca mi-e teama sa cred ca aceasta minune va tine mai mult de 3 zile, mi-e teama sa ma mai joc cu viata si s-o dau in bara din nou. Poate totusi e doar un inel, nu INELUL (dar "o data in viata????") |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 04:06 PM |
|