![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce poate fi mai rau pentru orgoliul unui barbat decat sa ii spui direct ca nici sa ti-o traga nu e in stare?
Eu m-am tot gandit la asta si dupa parerea mea exista doar un singur lucru mai rau : sa le spui si prietenilor lui ca nu e in stare sa ti-o traga :D :D :D Voi ce ziceti? Angeldust......just asking :P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 Member No.: 58 ![]() |
Si daca fac vre-o fata de-aia, de-i piere tot cheful baiatului? Ca ma simte de la 1km, ma cunoaste ca pe propriul buzunar. Ii zic atunci : aaaa, stai sa vad ce zic fetele ? Tre' sa-mi scot gargaunii din cap pana atunci. Sun constienta ca actionez in defavoarea mea da nu stiu cun sa trec peste asta si sa fac fata momentului. Sunt batuta in cap rau! :frustraree:
Tsunami, ai putea intelege diferenta dupa ce treci pe la tribunal in n-spe infatisari si niste oameni iti intorc pe toate partile relatia si iti zic ca poate mai e o sansa, cand trebuie sa aduci martori ca nu va intelegeti si toti, desi stiu adevarul fug si nu te mai cunosc, cand trebuie sa platesti taxe si avocati ca sa iesi din rahatul ala si pe urma toti te privesc ca pe o ciumata pentru ca scrie pe fruntea ta : divortat. Traim intr-o societate, fie ca ne plac sau nu regulile ei. Sincer, n-as vrea sa treci prin asta ca sa intelegi, crede-ma. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 03:40 PM |
|