![]() |
![]() |
strumfita |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
ce bine arata mancarurile !!!
Am o intrebare, am facut vineri clatite, mi-am cumparat plita electrica si vineri este a doua oara cand incerc si nu imi iasa compozitia buna la clatite. Am luat o reteta de aici, dar cand am vazut ultimele poze cu clatie. clatitele mele ieseau cam uscate, nu stiu cum sa explic, deja cand o intorceam pe cealalta parte, era putin uscata, nu pufoasa, abia le puteam rasuci cand puneam gem. prima data am facut compozitia cu faina, un ou, sare, apa minerala, si am facut greseala sa pun un zahar vaniliat desi eu faceam clatite pt a le umple cu ciuperci, dar au iesit cam uscate, cand le indoiam se rupeau:), am zis ca poate de la zahar..plus ca nu le-am putut manca cu umplatura. Vineri am facut varianta cu ou,lapte, faina, sare si un pic zahar pt a le umple cu gem...si tot asa au iesit. de ce nu imi ies mai moi, mai pufoase? Asa incantata eram de aparat, din Franta mi l-am cumparat acum si eu nu pot face o compozitie buna (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Mie mi s-a taiat glazura azi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am facut glazura de la Rigo Jancsi a la Cleo, cu unt topit, cacao (ca n-am avut ciocolata), zahar pudra si putina esenta de rom.
Am topit untul (100 g), am pus vreo 2-3 linguri de cacao, cam 3-4 linguri de zahar pudra, am amestecat incontinuu, si putina esenta de rom. Si am vazut cum mi se alege, parca era apa, de restul glazurii. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Oare ce am facut gresit? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am aruncat zeama aia si restul de glazura a fost ok, am uns-o pe prajitura. Va spun maine daca a mai patit ceva intre timp. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:22 PM |
|