![]() |
![]() |
strumfita |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
ce bine arata mancarurile !!!
Am o intrebare, am facut vineri clatite, mi-am cumparat plita electrica si vineri este a doua oara cand incerc si nu imi iasa compozitia buna la clatite. Am luat o reteta de aici, dar cand am vazut ultimele poze cu clatie. clatitele mele ieseau cam uscate, nu stiu cum sa explic, deja cand o intorceam pe cealalta parte, era putin uscata, nu pufoasa, abia le puteam rasuci cand puneam gem. prima data am facut compozitia cu faina, un ou, sare, apa minerala, si am facut greseala sa pun un zahar vaniliat desi eu faceam clatite pt a le umple cu ciuperci, dar au iesit cam uscate, cand le indoiam se rupeau:), am zis ca poate de la zahar..plus ca nu le-am putut manca cu umplatura. Vineri am facut varianta cu ou,lapte, faina, sare si un pic zahar pt a le umple cu gem...si tot asa au iesit. de ce nu imi ies mai moi, mai pufoase? Asa incantata eram de aparat, din Franta mi l-am cumparat acum si eu nu pot face o compozitie buna (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu una praful de copt demult nu-l mai amestec cu zeama de lamaie sau lapte ci il pun direct in compozitie insa ca sa fii sigura ca n-ai suprize mai bine il dizolvi cu putina zeama de lamaie sau lapte si daca se spumeaza esti ok.
Oricum figura cu albusurile batute adaugate la final e de retinut si diferenta o constatati singure (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar daca reteta pune ouale intregi, eu mereu pe pun separat si iese totul mult mai fluffy |
|
|
bulina |
![]()
Post
#3
|
Musafir ![]() |
Janis, doar acuma am vazut postul tau.
Mie-mi arata ca si cum focul a fost prea tare la cuptor?! Bananele nu au nici o vina atata vreme cat amesteci totul foarte bine sa fie cat mai omogen... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:51 PM |
|