![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tineti post?
Ce inseamna pentru voi perioada de post? Adica practic, nu teorii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ce tineti post? Eu sunt catolica, postul alimentar oricum nu e asa strict ca la ortodocsi, totusi nu-l tin. In Germania mai este un obicei: sa postesti de la un anumit aliment (de ex. dulciuri sau alcool), fiecare cum vrea. O colega ai carei bunici locuiesc intr-un sat uitat de lume in Croatia imi povestea ca acolo este mai important postul decat Pastele sau Craciunul si ca este tinut de toata lumea foarte strict. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Fetelor sunt tare amarata! Am reusit astazi sa merg la biserica devreme, m-am spovedit (nu o facusem de la nunta, iulie 2008) si preotul a spus sa ma si impartasesc, cat mai des acum ca-s insarcinata. Ceea ce am si facut, fara sa stiu - din cauza unui cap sec si pacatos care a uitat de acum Dumnezeu-stie-cati ani de cand nu m-am mai impartasit!! - ca trebuia sa nu fi mancat nimic dimineata inainte de a ma impartasi. Plus ca ar fi trebuit sa tin post macar 2-3 zile inainte.
Ma simt atat de vinovata ca m-am impartasit cu nevrednicie, cum am putut sa cred ca e ok sa fiu mancata?!?! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Acum as vrea sa-l sun urgent pe preot sa-i spun ce am facut, dar imi e asa de rusine...de la cat de fericita eram ca m-am urnit si am facut ceva bun spiritual pt bebelusa mea din burtica, acum sunt asa trista ca am facut pacatul asta mare... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 05:19 AM |
|