![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt curioasa in legatura cu brackets-urile. Stiu ca se pot pune la orice varsta. Ma intereseaza in schimb cam cat trebuie purtate? E in functie de cat de strambi sunt dintii? Am auzit ca ar exista ceva brackets-uri care se pun in interior, deci nu se vad. E adevarat ? Si cum e cu brackets-urile acelea mobile? Pe care le porti doar noaptea de exemplu. Alea dau rezultate?
Mersi anticipat pentru orice raspuns. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Jo, eu zic sa nu renunti...inghesuirile dentare dau tot felu` de probleme in timp...si eu am trecut printr-o extractie de molar de minte inferior...extractiile de molari de minte inferiori sunt ceva mai complicate, dau edeme si trismus ( limitarea deschiderii gurii) comparativ cu cei superiori...dar si daca or sa erupa o sa ai tot felu` de probleme cu ei ( pericoronarite, abcese, carii ), daca sunt in pozitie normala pt a erupe...ca al meu era pozitionat orizontal si impingea radacina vecinului...ma rog, ideea e ca SUA se scot molarii astia de minte, tocmai pt a evita problemele ulterioare..
...se scot preventiv, din adolescenta... |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu zic sa nu renunti, eu doar cu unul am avut probleme si l am scos crestea culcat pe orizonatala ar fi fost un dezastru acum daca il tineam.
Ca sa nu mai zic ca din cauza dintilor inghesuiti se poate face paradontoza, mie asa mi a zis medicul. Nu e o regula pt toata lumea dar e una din cauzele aparitiei ei. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:53 PM |
|