![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt curioasa in legatura cu brackets-urile. Stiu ca se pot pune la orice varsta. Ma intereseaza in schimb cam cat trebuie purtate? E in functie de cat de strambi sunt dintii? Am auzit ca ar exista ceva brackets-uri care se pun in interior, deci nu se vad. E adevarat ? Si cum e cu brackets-urile acelea mobile? Pe care le porti doar noaptea de exemplu. Alea dau rezultate?
Mersi anticipat pentru orice raspuns. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Jo, daca`s pozitionati orizontal...iti afecteaza vecinii, daca ii ai (adica molarii 2 = molarii de 12 ani)...prin "puseul" de eruptie imping in ei si pot aparea carii...si in loc sa scoti 1 , scoti 2 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...so...curaj...
Cat despre cei superiori...sigur trebuie scosi si acestia pentru a castiga ceva spatiu, in urma derotarii dintilor asupra carora se actioneaza ortodontic... Nu mi-s experta in ortodontie, facem semestru asta ...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aflu mai multe si va zic. Si eu-s cam tentata sa-mi fac tratament orto...cu cat citesc si aflu mai multe cu atat ma tenteaza sa-mi repar inghesuirile dento-alveolare.. Kalua, crede-ma ca dau multe probleme molarii de minte...de la eruptie, pana la timpul lor de activitate pe arcada, si pana la extractie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si asta in primu` rand din cauza ca-s greu accesibili procesului de autocuratire, de curatire prin periaj, etc...este intr-adevar un pic exagerat sa scoatem niste dinti care-si pot exercita functiile normale pe arcada dentara...uneori , acestia ajung sa fie ultimele legaturi pentru o punte dentara...acestia pot face diferenta intre proteza si lucrare fixa...(bineinteles, cand nu se poate pune problema de tratament prin implante) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 01:09 PM |
|